NibbleNet® slow-feeding
NibbleNet® slow-feeding

Laajennamme tuotevalikoimaamme markkinoiden parhaimmilla ja kestävimmillä NibbleNet® slow feeder tuotteilla.

NibbleNet® on vahvin, kestävin, turvallisin ja parhaiten suunniteltu heinäverkkoratkaisu markkinoillaOn omassa tallissa käytössä nähty ja testattu - paras ikinä! Todella helppo ja nopea täyttää ison, avonaisen suuaukon ja napakan materiaalin ansiosta. Näppärillä pikalukoilla sulkeminen ja kiinnitys onnistuu helposti.

UV-suojattu ja säänkestävä, pakkaskestävyys -40 astetta. Pehmeää mutta erittäin vahvaa, vettä ja likaa hylkivää materiaalia mikä ei homehdu eikä haurastu, ei veny eikä kutistu ajanmittaan - parasta materiaalia ja parasta laatua - toisin kuin halvat jäljitelmät.

Saatavilla on laaja valikoima eri kokoja, eri malleja, eri käyttötarkoituksiin. Toimii myös muilla nelijalkaisilla heinänystävillä kuten aasit ja lampaat. Uuden tuotevalikoiman lanseerauksena, otamme varastotuotteiksi valikoimaamme kymmenkunta erilaista slow feeder vaihtoehtoa, myöhemmin tulemme täydentämään valikoimaamme kysynnän mukaan ja suosituimpia pyrimme pitämään aina saatavilla heti varastostamme.

Odotamme ensimmäistä erää varastoomme, arvioitu saapumisaika tiistai, 14.02.2017. Valikoimaan voit tutustua jo nyt verkkokaupassa!