Calming shampoo
Calming shampoo

Calming shampoo by Animaderm, missä aktiivisesti ja tehokkaasti rauhoittavia ainesosia jotka hoitavat ärtynyttä ihoa. 100% biohajoava ja bioyhteensopiva, suunniteltu erityisesti herkän ja allergisen ihon hoitoon.

Suurin osa markkinoilla olevista shampoista sisältää halpoja synteettisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka vaahtoavat helposti (kuten natriumlauryylisulfaatti (SHS), natriumlauretisulfaatti (SLES) ja natrium coco sulfate), mutta jotka ovat voimakkaita iholle ja limakalvoille. Usein käyttö tuhoaa ihon luonnollisen suojan ja johtaa fysiologiseen epätasapainoon ihossa. Lisäksi ne ovat erittäin saastuttavia ja myrkyllisiä vesieliöille.

Animadermin Shampoo sisältää luonnollisia aktiivisia ainesosia ja kosteuttavia kasviuutteita, jotka toimivat synergistisesti rauhoittaen ja puhdistaen sekä luoden fysiologista tasapainoa vahingoittuneelle sekä kutiavalle iholle. Se poistaa tehokkaasti lian ja allergeenit sekä kuollutta ihoa, säilyttäen hydrolipidiseksisen emulsion ja olennaisia fysiologisia toimintoja (PH on sovitettu hevosen iholle) sekä ihon vastustuskyvyn ulkoisilta ärsykkeiltä.

Tämä shampoo puhdistaa kaikki ylemmät ihokerrokset ja koostumuksensa ansiosta se samalla rauhoittaa ja kosteuttaa vaurioitunutta ihoa jättäen optimaalisen tuuletuksen ihon huokosiin.

Glyseroli shampoossa pehmentää ja kosteuttaa karvapeitteen rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Se mahdollistaa hyvän suojan estäen ihon ja karvapeitteen kuivumista, tehden niistä vastustuskykyisempiä ulkopuolella ärsykkeille, hiertymille, kosteuden tai lämmön vaikutuksille. Urea puolestaan tukee solujen hydrofiilista ominaisuutta. Se imeytyy helposti orvasketeen antaen tehokkaasti kosteuttavan vaikutuksen.

Kookoshapon ja betaiinin (saadaan sokerijuurikkaasta) yhdistelmä on ihon kanssa hyvin yhteensopiva mieto, amfoteerinen, pinta-aktiivinen aine, mikä tekee shampoosta terveellisen, luonnollisen puhdistusaineen mikä sopeutuu täydellisesti hevosen ihoon. Shampoo on erittäin tehokas lian ja epäpuhtauksien poistaja.