DERFLY®
DERFLY®

Kaikkien aikojen ensimmäinen biotekninen hyönteissuoja! DERFLY® toimii samalla periaatteella millä lihansyöjäkasvit (Nepenthes) estävät hyönteisten pakenemisen; liukas vaha estää hyönteisten kiinnittymisen karvapeitteeseen. Lisäksi, se peittää hevosen luonnollista tuoksua mikä houkuttelee hyönteisiä. Derfly on myös ravitsevan ihonhoitotuotteen ja UV-suojan yhdistelmä.

“Kannukasvit (Nepenthes) ovat trooppisten lihansyöjäkasvien suku. Kannun ylempi sisäosa on pinnaltaan liukas ja vahamainen, mikä tekee saaliiden pakoyritykset lähes mahdottomiksi. Kannun reunus on yleensä värikäs. Se houkuttelee saalista ja tekee saaliille jalansijasta epävarman.” (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannukasvit)

Derflyn toiminta on mekaanista; mikrokiteinen vaha muuttuu hyönteisen jalan alla liukkaaksi estäen näin hyönteisten asettumisen hevosen karvapeitteelle puremaan tai pistämään. Hyönteiset liukuvat pintaa pitkin, koska mikrovahan vaikutus vaikuttaa suoraan hyönteisten tarttumistapaan; joutuessaan jalan kanssa kosketuksiin, tämä mikrovaha muuttuu amorfiseksi pastaksi, joka horjuttaa hyönteistä ja se automaattisesti putoaa/irtoaa. Kaikilla hyönteisillä on sama tapa laskeutua ja pysyä karvapeitteellä. Niillä on samanlaiset, samalla tavalla toimivat ”koukut” jaloissaan ja tämän vuoksi tuotteen antama suoja toimii kaikkiin hyönteisiin. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Amorfinen_aine)

Erittäin innovatiivinen tuote millä on pitkäaikainen vaikutus!
Koska Derfly ei sisällä vettä se ei ole altis haihtumiselle. Käsittely toistetaan tarvittaessa, 2-3 päivän välein.

Tuoteen tasainen levitys ja pitkäaikainen vaikutus viimeistellään esim. sualla hieroen. Derflyin säilytyslämpötila on >20°, kylmemmässä sen vahamaiset ainesosat paksuuntuvat siten, että sen käyttö suihkeena ei ole mahdollista. Tarvittaessa, pullon voi laittaa lämpiämään esim. lämpöpatterin päälle tai auringonpaisteeseen n. puoleksi tunniksi tai avata pullon ja levittää käsin käyttäen suojakäsinettä (koska aine ei ole vesiliukoista, se ei lähde käsistäkään pelkästään vedellä huuhtomalla). Levitettynä, hevosen lämpö huolehtii tuotteen toimivuudesta. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Derfly, 100% luonnontuote, on myös ravitsevan ihonhoitotuotteen ja UV-suojan yhdistelmä. Sen koostumus tekee hyönteisiltä suojaavan pinnoitteen karvapeitteeseen mutta ei kuitenkaan tee sitä rasvaiseksi tai liukkaaksi esim. satulan alla.